Translate

onsdag 23. mai 2012

Xtravagaza

Aller først. Dette innlegget burde jegvel strengt tatt skrevet FØR jeg la inn innleggene om at jeg går på det... ja ja :-)
Xtravaganza er en vektklubb. Jeg tenkte å skrive litt om hva det er. Men jeg skal nok være så lat at jeg skal kopiere fra hjememsiden til Xtravaganza !(klikker du på navnet så kommer du direkte til hjemmesiden
 dems (avd Kongsberg) !

Velkommen til KMT, Kongsberg!

Industriby, teknologiby…Kongsberg har mange tradisjoner som det er verdt å merke seg. Hvis du ønsker å skape en ny tradisjon i din egen hverdag kan vi anbefale en tur til KMT. Her finner du et livsstilsendringsprogram for deg som har noen gamle vaner du vil endre på, noen ekstra kilo å bli kvitt eller ønsker å bli lettere til sinns. Det gjør vi gjennom å ha fokus på riktig kosthold, gruppetrening og mental trening. Det er ikke vanskelig når du har bestemt deg.
Kort fortalt er det et livsstilsprogram som har til hensikt å gjøre din hverdag lettere. Vi lærer deg å fokusere på det som er bra for deg, styrer deg bort fra dine gamle vaner og inspirerer deg til å tenke annerledes. Vi fokuserer rett og slett på DEG og hvordan du skal nå målet du har satt deg.


Programmene i Xtravaganza:


Alle er unike, også de som deltar på våre program. Noen vil gå ned mange kilo, andre færre, noen har det travelt, andre vil ta det roligere. Noen er friske, mens andre har problemer med helsen.Det viktigste er at alle finner sitt nivå, sin motivasjon og den mat og bevegelse som passer dem. Derfor har xtravaganza tre ulike program å velge mellom:
Felles for alle programmene er at vi arbeider i grupper på 8-15 personer som treffes fra én gang i uka til én gang i måneden. Hvert treff inneholder en forelesning, tid til spørsmål, samt utveksling av erfaringer og Mental Trening.

Du lærer deg å bruke mental trening som er et verktøy som hjelper deg å arbeide med tydeligere målbilder. Gjennom dette får du hjelp til å legge om dine vaner, komme i gang med regelmessig mosjon og få et strukturert kosthold. Hos oss får kunnskap til en livsstilsforandring som varer livet ut.

Jeg er på Intensiv nå. Er ferdig med dag 2 med bare pulver. (lurer på hvor lenge jeg klarer DET) !?
Intensiv varer i 3 mnd, men tror ikek man må gå på pulver så lenge - tror man kan velge det - men om det skal ha noen virkining så er det nok en liten stund ihvertfall.

Etter 3 mns er det 4 mdn med Lifetime...da skal man gradvis gå over til Lavkarbomat.  

Ingen kommentarer: